Не по дорозi

Ти так і залишилась назавжди
холодною зорею небосхилу,
а зоряно-оманливі сліди
уже не манять підійнять вітрило.

У всесвіту безмежну далечінь
лети собі своєю стороною.
Стомилася? Спинися і спочинь,
але не по дорозі нам з тобою…

03.01.2023


Рецензии