Э. Дикинсон. Я - вор лесов... 41

Я - вор Лесов -
Доверчив Лес.
Деревья так легко
Покажут Тернии и мхи,
Польстив мне глубоко.
Я изучу безделки их -
И унесу с собой -
Что скажет праздничная Ель
И Тополь вековой?


I robbed the Woods —
The trusting Woods.
The unsuspecting Trees
Brought out their Burs and mosses
My fantasy to please.
I scanned their trinkets curious — I grasped — I bore away —
What will the solemn Hemlock —
What will the Oak tree say?


Рецензии