колисанка для коханки

Вiрити любчику, вiрити красеню
Так не докучливо, так необачливо.

Дуже зворушливо,  дуже розпачливо,
з любчиком братися  любці під ясенем.

Знайде тихесенько любчика страдниця -
Сердце до серденька лагідно звабиться.

Любоньки любощі з лицарем красенем
нагідні пустощі ніччю під ясенем.

Спи моя любонько. Буде веселиця.
Завтра, голубонько, любчик пожениться.

Світлина: Микола Пимоненко. Українська ніч. Побачення (1905)


Рецензии