по -вiтряне ранкове

     *вітряне, чи (в) по-вітряне ранкове*


чи то скрипка,
чи акордів складних ряди в руках вітру...

чарівність розливається нерівністю горизонту в мелодій меди,
по пустелях надії йти,
чи може не йти,
де в заселених сонцем ранках
зорі штовхаються до світанку,
небо доріжку в кудлатості хмар ретельно пряде,
а час вірогідність шансів у долі наче краде,
там стежин, аби бути туманам, шансу геть не дає,

там тепло в домінанті

03.12.2023 21:36,
04.12.2023 07:04

art: Kate Morgan

рубрика: настроєве


Рецензии
Стих светится. Спасибочки

Александр Репин Бард Магадан   04.12.2023 17:44     Заявить о нарушении