Свою маj глову, пан Васiztха!

І ръзъкуj но tъхон

І мъ чого tуt нъ робълъ
Zоб vъда екся побъдъtъ –
А нъ в якую звір нъ лізэ
А нъ в, ах, гузку z дърку!

Zо, tъ ключі, друг, загубълъ fz?
Tо jдъ во гъндэ осъръся:
В юtубъ скількъ хочъz хъvъх
Маjс3в ліцэнзь fсучъtъ.

Оt нам савеtуюtь закръtъ
Всі двэръ на fік у віньдіzцъ:
Заjдъ tудъ во – първърнъ всэ!
Поtом zэ во j сюдъ, згънь!

Да j всэ заробъtь бардзо вzъсtко!
І даv ваtсап побачъtь vінку!
І відікъ въ смасцеръце!    
Ведь fсэ усtроянэ в вінді, хі.

І tак мъ слухалъ бандіtъj –
І “хараzо” усё слуvъло.
Пока нъ вліз уv съвъj дідко
В ръесtра прамо сміло.

І tам улад вvэ роздъвълъсь,
Zо дочого і zо почъм в німць.
І tак ръскнулъ всэ включъtъ,
Zо, оj… экран сtав чъсtъj.

Нъекъх блямбъj съръдь відік,
Нъекъх “нъ пусцю” нъ свънку.
А заробълъ j магазінъ:
Качаj zо хоч, пан Tігър!

...ну, от такы цвыткы булы в нас,
Пока вдруг Тігр ны взбрыкнув
І Шык на Zык змыныв взев


Рецензии