А. Тарковский. Две японские сказки

|. БЕДНЫ РЫБАК

Я рыбак, а нерат
У мора павяло.
Мне цяпер наперад
Пусткай лье святло.

І маё багацце
У тым, што з-за падзей
Думаць аб спагадзе
Не варта ад людзей.

На цянькі сусвету
Пракрочу, запавету,
Ціхі, не аборкай,
І блаславёны свету
Першароднай зоркай.


Рецензии