Мить Янгола

 
Хто ти – Янгол?
Я не знаю..
Скільки днів тобі служить?
ти щоранку наливаєш, день мій сонцем в одну мить
І ніхто тобі не скаже, не замітить ні на мить
Хто ти – Янгол?
Я не знаю.. 
І в одну лиш дивну мить 
Як роса ти в мить розтаєш
У той день, і в  ту ніч,
в одну мить...  (с)


Рецензии