То був не я. То - невiдомий хтось

То був не я. То – невідомий хтось.
Кого не знаю я. І ти не знаєш.
За жодне його слово не ручаюсь.
Не знаю, звідки в мені то взялось.

І не люблю ні миті ці, ні дні,
коли не маю сили бути рідним,
коли не маю сили бути гідним,
і банять непереливки мені.

Душа шукає виходу і сил,
щоб вийти і залишитись душею...
Вона – зі мною все ще, я – ще з нею,
і сумнівів – довічні терези...


Рецензии