Ус м ж нкам бажаю щастя...

      

Ще небо хмарами не вкрите,
ще так прозоро сяють роси,
а вже по ліву руку-літо,
а вже по праву руку-осінь.

А час летить нестримно далі,
й душа немов би молодіє,
по ліву руку -  всі печалі,
по праву руку - всі надії.

Життя не зміряти літами,
а щастя,-то важка наука,
хай буде радість завжди з Вами,
по ліву і по праву руку.


Рецензии