ДЛЯ Ж НОК

      У п'ятьдесят - жінки,осінні квіти.

Як пахнуть запізнілі,літні квіти,
не те,що квіти ранньої весни,
холодною росою часто вмиті,
і сняться їм осінні,ніжні сни.

Це осінь наступає їм на п'яти,
і перший морозець надав страху
та за життя тримаються завзято
хоч по осінньому уже ідуть шляху.

Краса осіння завжди неповторна,
осіння жінка - бачили таку?
у осені велична,непоборна
погляньте-ще солодка,до смаку.

Хода урівноважена і плавна,
а очі - життєдайний,ніжний блиск,
вона іще кохає ніжна,славна
хоч не така,яка була колись.

Вже може оцінити почуття,
цей досвід здобула вона з роками,
шаленне має ще серцебиття,
коли торкається він ніжними руками.

Ще задивляються услід чоловіки,
бо так чарує ця осіння жінка,
Вас любить БОГ,божественні жінки
Ви осені малесенькі сльозинки.


Рецензии