Зап зн л слова признання

Юнацькі спогади розвіяли тумани
Сашко Чубенко з Білозір'я - правдолюб
мені подобалася дівчина Світлана
дівоче прізвище якої - Новочуб.

Та запізнилися душі слова признання,
хоча потреба вже така тоді була,
і замість того,щоб освідчитись в коханні
Карпусь поїхав у Черкаси із села.

Коли в училищі пожежному навчався,
я зрозумів,що у кохання є пора,
від однокласників вже потім я дізнався,
Світлана вийшла заміж за Бакра.

Вже нейздісненні мрії й сподівання,
бо молодість,неначе сон пройшла,
лиш залишилася та згадка про кохання,
а для Світлани,- написав цього вірша.


Рецензии