Що таке справжн кохання?

Кохають не за долари чи гривні
не за квартиру десь в новобудові,
кохають ніжно за обійми сильні,
за посмішку й протягнуті долоні.

Цінують не за гроші,не за славу
і навіть не за куплене авто,
цінують за відверту,добру справу,
цінують за прогулянки й кіно.

Втрачають не за відстань і образу
і справа,як то кажуть- не в роках,
втрачають за душі глибоку зраду,
втрачають за"довіру" у лапках.

Коли удвох - цінуй життя щасливе,
один одного треба берегти,
бо у житті,немов на довгій ниві,
його прожить  - не поле перейти.


Рецензии