Тяжка симфонiя почуттiв

Кохати насправді не важко
Забути , і стерти із пам;яті зовсім
Тяжко переживати утрату , горювати за часом , що вже не повернути ніколи
Тяжко чужі гріхи відпускати , молити від божевілля- про смерть
Тяжко прожити життя , у вільну годину гортаючи стрічку екрану
Тяжко слова більше їй не писати
Забути усі поцілунки, і теплі обійми
Забути той щирий сміх - від твого дурноватого жарту
Страшно випрати речі свої , розуміючи , що на речах ще тримається її парфуми
Тяжко собі серцю розбиватися навпіл , і в плечах чужих питати пораду
Ти досі кохаєш - чи просто вже мрієш про неї?
Скільки разів - ти написав чи подзвонив?
Скільки разів їй надсилав улюблені квіти ?
Що ти зробив , щоб повернути її?
Скільки разів - ти вночі приходив додому , скільки разів - ти поринав у власних проблемах?
Скільки фактів - ти пам;ятаєш про неї?
Що їсть , що п;є , і чому ти з нею затамовуєш подих?
Її ресторан - тобі не по кишені мій друже
Куди ти її , і скільки разів поводив , від чого у неї перехоплював подих?
Чи хотів би повернути її - одним щолчком пальців
А що насправді-хотіла вона?
Гарного сексу з тобою за гроші - не точно
Чи тривалих стосунків , і спільне майбутнє?
Питання собі поставить хлопчина , що насправді хотіла дівчина
Чому він так безглуздо- закінчив із нею розмову ?


Рецензии