Нереалiзована зрiла жiночнiсть

Нереалізована зріла жіночність
У віконце твоє постукала раптом.
Пристрасна і невитрачена жертовність.
Наповнена вишуканим ароматом.

Вікно було занавішане щільно...
Вона ж так довго прийти не бажала.
Прийшла темної ночі безповоротно.
Відчинив їй. Зайшла. Навік і зосталась.


Рецензии