тат

х_ТО жжэЭ__тат,
      КТО__жжэ.."О__Н",
          ?кТО?..да ПА_(!!!)_ д..
               ТввержЖДЕ__!__ний
                СьььДЕ*___л_лкки
                А__-ТВВаДИ___!___л
                Ввойс_СК ->О!__ф__
                ц..Цы -КЛО__!!!___н__
                /-ПА_Д....л(и)
                С__ТО!__Ч..чкамьми
                ..сСо-..ПЕ__!__Л_кки"/




Ф/п
               
               

               


Рецензии