Вовк-одинак - нешуточные стихи

Із циклу "Мачулівські усмішки"

Я одинак, самотній вовк,
а мій товариш – місяць вповні.
Нічного неба чорний шовк
дарує камені коштовні.

І дощ, і холод – не біда,
зате зі мною сонця сонях.
А сніг – морожена вода,
яка розтане у долонях!

Хоч голод сірому не брат,
харчуюся дарами поля.
Стає усякого добра,
а гріє неба парасоля!

І хай ікра із кабачків,
а замість м’яса їм капусту,
вважаю рибою бичків,
та в мене у душі не пусто!

Багато в голові думок,
і не по серцю мені спокій.
Я одинак, самотній вовк,
але в душі – не одинокий!

27.11.2023


Рецензии