Гандон

НЕ ВІЙНА, ЦЕ, - ЛЮТЬ,
А ВІЙСЬКОВИЙ СТАН;
ЗА ТРАНЗИТ БЕРУТЬ,
ГРОШИ З РОСІЯН

МОЖНОВЛАДЦІ ВСІ,
НАШ НАРОД ГНОБЛЯТЬ;
З КИЇВСКІЙ РУСІ,
ВИРОБИЛИ ****Ь

Я ЧАТУЮ ТУТ,
БО ЗАКРИТ КОРДОН;
РАДА ІЗ ІУД,
ПРЕЗІДЕНТ, - ГАНДОН.
      *            *            *


Рецензии