Душа ввiбрала всi твоi образи

Душа ввібрала всі твої образи,
Як нелегко важкий тягар нести!
Я пам"ятаю й милозвучні фрази...
Й одразу хвилі ніжності пішли.

Мені самотньо. Мені так самотньо.
Кому довірити і думки, і слова?
Життя ж диктує нам нові уроки,
В передчутті крутиться голова.

Як захистити почуття конкретні?
Й міцні обійми сильних, ніжних рук?
В цьому житті ми до всього причетні,
До мрій любити і до гіркоти розлук.


Рецензии