Iдеальний образ

Не запалали наші зорі
улітку, навіть восени.
Наслухався щемких історій
про чарівні дитячі сни,
рожеві мрії дівич-спальні
під мерехтіння каганця…
Для тебе образ ідеальний –
сліпо-німого гаманця.

26.07.2022


Рецензии