Зоряне тепло

Не доля ружі стати цілим садом,
як і людині замінити світ,*
бо у житті усе занадто складно –
нас завше манить недосяжний плід…

Але бувають і чарівні миті,
напевне так шикуються зірки…
Вони згори теплом у душу світять,
дарують море щастя на роки.

Те зоряне тепло сповняє серце
і падає до рук жаданий плід –
осінній блюз весни міняє скерцо,
до ніг встеляє неосяжний світ!.

12.03.2023

* Лише одна троянда може замінити мені цілий сад. Лише один друг може замінити мені цілий світ – Лео Бускалья.


Рецензии