От бач ты на нея!..

Бесформенная. Вовсе непрыгожа!
А я гляжу и думаю о том,
Чево ж-то пак я ны жынывсь на Томцы,
Котора шэ й и Серинька прытом…

Да, стилькы Томок був я унич…тожыв ж.
Шэ й Лобода бо некая була.
И цылуватысь мы моглы но мовчкы.
А не шоб даты булцы и гурка.

Нич. Росцвытае дэсь шэ чабарочак.
А кай чинары й арыка ныма…

...и но заграла дэсь якась душа.
Э, да ты файла ны того подаф ш!


Рецензии