До тебе притуляюся в думках

До тебе притуляюся в своїх думках,
Ти зразу ж забираєш весь мій страх
і ніжністю тепла долонь торкаєшся,
і поглядом мов променем по усмішці,
і зразу ж згадую всі наші пустощі,
і хочется до тебе вітром ніби поскоріше
прилинути,..бо ти моїй душі є наймиліший.


Рецензии