Вiршi - се пiсня в прозi! -GoldKing-

Стихи это песня в прозе. =GoldKing=

Фсі дивуюцця - чом діти так полюбляють вірші.
ТасежелементарноВаццон!
Душа завжди співає! Навіть коли мовчить. Тому читаючи вірші, Муза сама з'являєцця. А се - Фея. А діти дуже полюбляють чарівних Фей, бо се вісники Добра.
Феї водинці не мандрують...

Читайте вірші і усі самі чудові чарівні Феї завжди будуть з вами!

Дитячий Український поет =GoldKing=

А якщо на дорослому біоенергетичному рівні, то головна форма існування Всесвіту та Життя - се Хвилі. Музика, се також хвилі, які відгуккюцця у кожній оболонці нашой багаторівневої аури та у кожній клітиночці нашого тіла, яких не-багато-ні-мало аж 70-100 ТРІЛЬОНІВ! А ви навіть й не знаєте скільки се нулів... Пєчалька аднака....
Та оцей відгук й є явищем Резонансу - се він рухає прогресом Всесвіту.
По великому рахунку Резонанс є щастям Всесвіту! На макрорівні. Й на мікрорівні - у нашій Душі авжеж!
Том пісня є щастям! Щастям Душі. А вірш є текстом цього щастя.


Рецензии