На Донбасi Мануйлiвка...

    пiсня-мотив "Огоньок"
За бугром за Пересипом зiйшлися рiчки,
Двi рiчки Донбасу,як сестрички.
Там де рiчка Горiхiвка в Севастянку впада,
Струмочками вулички сiльска слобода.

Правим берегом скеля,а де Довжик ставок,
А по лiвому березi,рiс вишневий садок.
Балки Жиляна,Стiшкова,Кущовскi закутки,
Автобан асфальтовано,та ще с два мiстки.

А ще школа i церква в самiм центрi села,
С в селi газопровiд,що громада звела.
Населяють село люди зовсiм простi,
Православноi вiри хоч не дуже святi.

Серед Дикого Поля,на Донецькiм Хрящi,
Бого визнане мiсце,наче Райскi кущi.
На Донбасi Мануйлiвка,то звичайне село,
Побажаймо iм щастя,щоб село те цвiло.


Рецензии
Прими лекарство, успокойся!
Пиши на русском и не бойся!

Евгений Лозовский   25.11.2023 15:10     Заявить о нарушении