День гармон ста

Хоч сьогодні гармоністи свято відзначають
тільки вже два роки поспіль,настрою немає.
Розтягнув би міх гармошки для такого свята,
та не можу веселитись,бо війна проклята.

Скрізь зруйновані міста,СМТ і села,
ця війна - страхіття віку,-
дійсність невесела.
Доки ця війна триває,гинуть мирні люди,
з-за жалоби в Україні радощів не буде.

Згадую,як відзначали це чудове свято,
де збирались гармоністи і глядачів багато.
Під гармошки танцювали жваві танцюристи,
всі разом пісні співали і пили "по-триста".

З друзями за свято вип'ю я горілки трохи
не дістану із валізи подруги-гармохи.
Потім,як війна скінчиться,слізно обіцяю,
що приїду в Білозір'я і для Вас зіграю.


               25.11.2023


Рецензии