чи то з гранатом

сотні моїх причин,
твій усміх, запах і зачин обіймів
замішані на помноженні
взаємних павутин/взаємин
поміж пухнастих від снігу та туманів грудневих днів,
просочених гучним вітром і морозяним повітрям,
присипаних льодяними крихтами
поверх каптурів
тих, що той світ топчуть,
серед них йдемо парою і ми

24.12.2023
13:12


Рецензии