про Вiрменський Бастiон
давно погаснув дух рутенців,
проте наснагу до свавілля
тримає Бастіон Вірменський.
Немов по бруку Ельсінора,
повзе слимак несамовитий,
він став жаліти позавчора,
що завтра може бути вбитий.
Героя не пізнаєш зовні,
йому увага маловарта,
він прагне вижити сьогодні,
аби не бути вбитим завтра.
Бери, жовнір, завоювання -
труну пластмасову, грошову.
Не буде бісові прощання,
Як перемоги без Азова.
Свидетельство о публикации №123112200780