графикалык ырлар

Асманда ай турса толукшуп,
Жылдыздар жымындап
коз кысат.

 
Асманда ай турса толукшуп


       лд    з     р
жы      ы   да
       м      н     п


коз кысат.


месяц на небе плывёт,
звёзды мерцая, ей подмигивают.



  ***   ***

Жалындаган жаштыкты бошко откоруп,
Окунуп, оксуп калбагын


      л     ндаган
жа      ы
      шт    кты


бошко откуруп


              ну
ок      у         п
      с


калбагын.


потратив пылкую молодость впустую,
не грусти.



08.08.2022-ж.
Кызыл-Суу айылы.

   


Рецензии