Подяка Всевишньому

Тебе завжди я прославляю,МИЛИЙ БОЖЕ,
бо ти вода,повітря і мій хліб,
молитва й віра завжди допоможуть,
хай вказує нам шлях священний німб.

Я знаю тих,хто сиротами гірко,
росли без маминої ласки у житті,
я дякую тобі,МІЙ БОГ - Яскрава Зірко,
бо за нас грішних заплатив ТИ на Христі.

За очі,руки,хліб і рідну маму,
за мирне небо,світлі почуття,
навчи нас,БОЖЕ,нашими устами,
Тебе звеличувати все своє життя.


Рецензии