Перший сн г

Проснувся вранці-вийшов за поріг,
і від побаченого серце заспівало,
дивлюсь на перший,цей осінній сніг
вночі його насипало чимало.

Дерев нагнувши віти під вікном
душа радіє й вірити не хоче,
накривши землю білим полотном,
пухнастий випав сніг цієї ночі.

У листопаді сніг - це новина,
і подарунок для людей від БОГА,
ознака,що закінчиться війна,
настануть мир і спокій й ПЕРЕМОГА.


          20.11.2023


Рецензии