Б лоз рське сало

Все через те,що завжди ростуть ціни
з упевненістю можу я сказати,
що сало яке є у Білозір'ї
не всім Вам довелося куштувати.

Свинячу тушу,кольору загару
кров'янку,сало,м'ясо і ковбаси
свининою торгують на базарі,
або везуть у Смілу,чи в Черкаси.

Любителів продукту є чимало,
хоч скільки Ви не будете вживати,
та в Білозір'ї особливе сало
його завжди не буде вистачати.

Бо Білозірське сало-наша гордість
смачний для українців - Божий дар,
якщо й існує десь подібна схожість,
то є - неперевірений товар.

Я сало також дуже поважаю,
як діти
люблять чорний шоколад,
без нього завжди мучусь і страждаю,
мов без набоїв справний автомат .


Рецензии