When the Creator awakens

The Mind forgets
And falls silent,
When consciousness
Is in its element,
Inside and outside are one,
And in this moment
Of stopped time and Sun,
The Universe is shaken
Seeing how your Creator
is awakened..!

...

Когда пробуждается Творец

Ум забылся, и молчит,
Когда Сознание Творит,
Что внутри, то и снаружи,
В сей момент Творец разбужен!

В тот миг,
Со всей Вселенной, Единения,
Постигнет Разум
Вечность Пробуждения!


Рецензии