Я дуже мр1ю

Я дуже мрію, що настане мить,
Веселка над країною заграє,
І буде чутно звідси : «Перемога!  Мир!
Війна скінчилась! Ворога здолали!"

Це буде вранці, вдень, або вночі,
А сльози на очах блищать  від щастя,
І посмішки, обіймуться усі,
Кінець війні, смертям,  нещастю.

Зайде світанок над країною знов,
Росою рясною окропить все навколо,
Калина червоніє за вікном,
Нехай війна не вернеться ніколи...


Рецензии