Аккошым

  Тугэрэк куллэргэ тоштем
  Аккошларны курергэ.
  Насып булмады,язмыштыр...
  Безгэ бергэ булырга.

  Кушымта

  Таллар тибрэлэ жиллэрдэ
  Богелгэндэ сынмыйлар.
  Аккошлардай гашик жаннар
  Нигэ бергэ булмыйлар.

  Гашик булдылар кузлэрем
  Кулдэге нэфис кошка.
  Юк оныта алмыйм сине
  Жырласам да басып ташка.

  К-та

  Тугэрэк куллэр тунарлар
  Салкын жил искэндэ.
  Сандугачлар булып сайрыйм
  Син исемэ тошкэндэ.

  Язлар житкэч тэ аккошым
  Кайттын сагынып куллэрне.
  Канат кагасын куллэрдэ
  Юатып кунеллэрне.

  К-та

  Таллар тибрэлэ жиллэрдэ
  Богелгэндэ сынмыйлар.
  Таннар аттырып куллэрдэ
  Ник кошлар сайрамыйлар.


Рецензии