у човнику

із діалогів...

...ручай від спеки майже всох,
як від самотності цигани.
Мандрівка веселіша вдвох.
Ось, в човнику подорожанин.
- Куди іде річний трамвай ?
- За розкладом - аж до кордону.
- Не підвезеш ? - Прошу, сідай !
- Я Soul ! - Мене зовуть Хароном...

світлина: Едуард Мане. В човні. 1874.


Рецензии