МоИ варЕныкы в сметАни та и з сметАною борщИ

МоИ варЕныкы в сметАни
та и з сметАною борщИ -
поперек ГЛОТкы йому стАли,
застряли в ГЛОТци ридни ЩИ!

И Вин послАв армАды ТАНКив -
ПРОТы  варЕныкив в сметАнци
перекувАв ракЕтный ЩИТ -  -
ПРОТы сметАны у борЩИ!

АрмАды САУ й ТЫЩи ТАНКив -
ДАВлять варЕниккы в сметАнци!
А ВЕСЬ Його держАвный ЩИТ -
троЩИТЬ з сметАною борЩИ !

Та вже  довГЭнько - дЕСять РОКив -
ДАВыть варЕникы й борЩИ!
ПройШЛЫ  ВСИх РОкЕт ПРОКи й СРОКи 
Його проКИСЛи РИдНИ ЩИ!


               ****



       Я ж - прОшу пробАчення - за моЕ нэбАчення, )
       та помылкЫ-ошИбки - малЭньки та шИбки!
        Бо ж я не мОжу текст СВIЙ переВIРити -
        наОщупь, навпомаыкЫ!
        Та й неМА людНй - щоб менI допомогтИ!
         20 листопада-ноября 2023-го - 
       для Удонии - ВСЕ ЩЕ бойовОго й больовОго...
     ПозОр  оккупАнтам,  их  командИрам, ПУШКам, ТАНННННКам!


Рецензии