Озатып сине, котеп калам

  Саубуллашам анам ,туганнар
  Булыр дип очырашулар.
  Дамбас ягына буген карап
  Бардыр безнен очасылар.

  Канатларын бардыр кошкаем
  Очырмас идем улкаем.
  Озатып сине,котеп калам
  Жинеллэрдэн булсын юлкаен.

  Иннэрегезгэ алып мылтык
  Киттегез илне сакларга.
  Ата-анам,туганнарынны
  Насыплар сине якларга.

  Тукмэгез куз яшлэрен
  Котегез безне туганым.
  Хатларыгызны алгач кулыма
  Сиздем кунелем тулганын.

  Озакламый Дамбас ягыннан
  Кайтырлар безнен балалар.
  Куплэре кайтып тошмэсэ дэ
  Йорэклэрдэ калалар.
 


Рецензии