Няспадзяваны выхадны

Калі ад ранку не шанцуе,
Калі устаў не з той нагі,
Ніхто на сьвеце не ўратуе,
Як ты ня туж свае мазгі.

Калі ў нябёсах спазаранак,
Усё злажылася не так,
Лічы прапаў і дзень, і ранак,
Чакай нядобрых сіл атак.

Лепш не ўставаць, не апранацца,
Ня чысціць зубы, не ўмывацца,
Бо для работы дзень нягодны,
Лічы, што гэты дзень выходны.




 


Рецензии