Каханне

Каханне будзь гарачым, доўгім,
Калі пачуцце уверх узняло,
Дзе свет натхнення - рай цудоўны,
Зацвердзіць сонейка святло,

И побач той другой паловы
Драбненька сэрца так трымціць,
И сутыкаючы галовы,
Усмешкай твараў мітусіць,

Маланкай час цяжкі паўстане,
Аднак не здолее зламаць,
Калі нязгоды паласамі,
Выпрабаванням нападаць,

Узнікне і другі, бясконцы
Якому не супрацьстаяць,
И ад ‘яўляюцца ў аконцы,
Рамонкаў ветлівая раць.


Рецензии