рухатись вперед

І якось треба рухатись вперед і далі,
шукати стимул, посмішку та ціль,
та втома чітко так бере вже на приціл,-
не ждеш за витримку якісь медалі,
а хочеться лишень того тепла,
яке раніше зігрівало звично душу,
де не сидиш у гіркій тиші сам на сам
у шепоті молитвою "ти мусиш.."


Рецензии