Дуже важко без твого погляду

             T.V.O.
Привіт. Дуже важко без порад. Твоїх.
Та  без підтримки твоєї ще важче.
Всі навколо радіють чомусь найкращому
і що скоро вже новий рік.
/Але як можна цьому радіти,
коли більшість - втрачає сенс жити/

Дуже важко без твого погляду,
який просто зігрів би надією,
ніби сонцем тепла була б опромінена,
а так сирість та сірість без догляду.
/Так проходять всі дні мої зараз,
переплетінням смирення та втоми весь час/


Рецензии