От матиматикы вси сталы!

Аж знають, Биг шо баныть!

Итак, Росию ждут преграды.
Бо Путин зыйдэ прам з ыкраноф.
Так кажэ некто Сид Афганец.
А я скажу иначэ.

Бо от, по цыклам если взяты,
То наш ВэВэрх багат шэ.
И хоть здоровье (слухы) слабэ,
Шэ выдюжыть з Весамы!

Да, этот год то трудноватый.
И шэ 2 года к ряду.
И тилькы в 26-м станэ
Вжэ, можэ, Новэ Братство.

Страна, канечно, зауздае
Высёлого Коняку.
И, если Еловстовн ны трахнэ,
Свит станэ трохы мяхчый.

А вот шо станэ з ледникамы,
Мы гэто влад зобачым!
Бо Сонцэ вшпарыть по Кияну.
И дасьць уж праник падлам!

...вот шо такэ згорае?
Спытай Терещука Вэ


Рецензии