про поприща

Звитяг не здобути
в оточенні горя.
Від суму - до смути,
від Тиси до моря
здійматися хвилям
нескорених поприщ
і в цьому горнилі
сталитися опліч
карпатському тису,
полтавський тополі.
Амінь журбопису.
Огуда юдолі !

Світлина: Федір Кричевський. Голова дівчини в шалі.


Рецензии