хаос

І серед хаосу цього життя
твоє "поруч" було моїм спокоєм,
зараз час ніби для каяття,
але без єдиної долі докорів,-
просто важко так стало душі
засинати без тебе поруч
і молитися звично в  тиші,
аби завтра знов пережити емоцій
 бурхливеє море.


Рецензии