надважливий Ти

І як би сильно я не старалась зараз триматись - у мене це ніяк не виходить.
Життя-існування, емоції до реальності взагалі вже відсутні.
Пам'ять нашого щастя минулого доторком/згадкою тихо так бродить.
Надважлива яка ж в моєму житті Твоя Присутність.


Рецензии