Якщо з тобою нiчого не сталось

Якщо з тобою нічого не сталось,
І ти не звернув зі своєї дороги...
Це я  молитвами низько вклонялась,
Щоб тобі помагали Боги.

Якщо не став по життю ти жорстоким,
Нікому не продавав свою душу,
Це я старанно відмолила спокій,
А твій ангел, по-доброму, слухав.

Щоб зміг терпіти біль дуже сильний,
А серце не було заморожене,
На себе крутий окріп я вилила,
Відриваючи шматками шкіру свою.

На краю перевірки останньої,
Де у нас не спитають ні вік, ні чин...
Хай губи твої моє ім'я простонуть.
А я... ніколи не розлучуся з твоїм.


Рецензии