Даш чы Дашцы хоть гурочка,

Ек вона вжэ онь ревёт но

В малпы екся запыталы:
Чы ты ліпша, чым всі твары?
Го! Да я!.. да мы тут справны ж
Вбыты всіх прам ныгодяев!

Гот і мы тут во, татары,
Да й воюйімо но с пранцмы.
А ны очынь но з братамы,
Шо й по крові рідны й файны.

Ты но дай фашыстам дачу –
Вытнэ влад уж жеба й кнезя!
Да ны ласкы, да ны негы
Ны дамо мы рускым неграм!

Гэтка пісня от савецка,
Шо й украіньсько шэ звэцьця.
Да ны вэльмы шось спываты
Вжэ уміють донькы нашы.

...нам но в больнічках цікаво
Пыты каву з манно кашко


Рецензии