Свынка чушкам грие ж душу й

На чушбины сонцэ ззяе.
А на Вкрайны жинка плачэ.
Эх, да шэ й рыдають ма3!
Бо родына все вмырае.

Дэ ж на нэбцы зирка щесця,
Щоб хоть щося тут ля жебый.
А ны диткам, а ны внукам
Тут нымае ж зэрня, мусыть.

Тащать жыдкы, тегнуть фрыцы
Всэ, шо пэвно й влад лыжело.
Ибо правыть Домо бесык.
И ны Вовчык кормыть нэчысьць.

Ны так гарно воюваты
Нам с татармы-чынгисханмы,
Ек онь з рускымы братамы.
Шоб но чушкам гриты душу.

...и лытеть пташкы дохаты.
Ты ж но глень онь да зобач шэ


Рецензии