I m dying in my every dream

I'm dying in my every dream,
Light leaves my eyes, warmth leaves my shell,
And to the universe I yell,
I'm dying in my every dream.

But left unheard my urgent scream.
I am forgotten and dismissed,
My soul becoming will-o'-the-wisp,
I'm dying in my every dream.

There is no point to redeem,
There is no reason, no aim,
I'm dying, but the world's the same.
I'm dying I'm my every dream.

And then what's left is just a bleam,
And crumbles to dust my empty shell,
I'm dying in my every dream.

October 2023


Рецензии