Зову

Зову тебя
Не ласкаю пещерною,
Зову я
Ласково,
Любя,
Лаская словом
Волосы,
Глаза.
Небесная,
Ти бiля мене,
Бiля тебе
Кохання
Чи журба.
Журба -
Та ненька
Вiд кохання.
А птахи,
Тi слова
Не розумiють.
Вони без слiв,
На все життя.

2020


Рецензии